Privatnosti
Zadnje ažuriranje: 04. siječnja 2023.
Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke za prikupljanje, korištenje i otkrivanje Vaših podataka kada koristite Uslugu i govore vam o vašim pravima na privatnost i načinu na koji vas zakon štiti.
Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi od kojih je početno slovo napisano velikim slovom imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o privatnosti:

  • Račun znači jedinstveni račun stvoren za vas za pristup našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.
  • Biznis, u svrhu CCPA -e (Kalifornijski zakon o privatnosti potrošača), odnosi se na Tvrtku kao pravnu osobu koja prikuplja osobne podatke potrošača i određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka potrošača, ili u ime kojih se ti podaci prikupljaju i koja sama, ili zajedno s drugima, određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka potrošača, koji posluje u kalifornijskoj državi.
  • Tvrtka (koja se u ovom Ugovoru naziva ili “Tvrtka”, “Mi”, “Mi” ili “Naša”) odnosi se na Zygoma ZAGA Centers S.L., Castellá 33, B1, 08018 Barcelona. Za potrebe GDPR-a, Tvrtka je voditelj obrade podataka.
  • Potrošač, za potrebe CCPA -e (Kalifornijski zakon o privatnosti potrošača), znači fizička osoba koja ima prebivalište u Kaliforniji. Rezident, kako je definirano zakonom, uključuje (1) svakog pojedinca koji se nalazi u SAD-u osim privremene ili prolazne svrhe i (2) svakog pojedinca koji ima domicil u SAD-u, a nalazi se izvan SAD-a u privremenu ili prolaznu svrhu.
  • Kolačići su male datoteke koje web stranica postavlja na vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a među brojnim upotrebama sadrže detalje o vašoj povijesti pregledavanja na toj web stranici.
  • Država se odnosi na: Španjolska
  • Voditelj obrade podataka, za potrebe GDPR-a (Opća uredba o zaštiti podataka), odnosi se na Društvo kao pravnu osobu koja sama ili zajedno s drugima određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka.
  • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti Usluzi, poput računala, mobitela ili digitalnog tableta.
  • Do Not Track (DNT) koncept je koji su promovirala američka regulatorna tijela, posebno Američka savezna trgovinska komisija (FTC), kako bi internetska industrija razvila i implementirala mehanizam koji korisnicima interneta omogućuje kontrolu praćenja njihovih internetskih aktivnosti na web stranicama.
  • Facebook stranica obožavatelja je javni profil pod nazivom Smile24h koji je tvrtka posebno stvorila na društvenoj mreži Facebook, dostupan od https://www.facebook.com/profile.php?id=100084744716776
  • Osobni podaci je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati. Za potrebe GDPR-a, Osobni podaci znače sve informacije koje se odnose na Vas, poput imena, identifikacijskog broja, podataka o lokaciji, mrežnog identifikatora ili jednog ili više čimbenika specifičnih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili društveni identitet. Za potrebe CCPA-e, Osobni podaci znače sve informacije koje identificiraju, odnose se na, opisuju ili su sposobne biti povezane ili bi mogle biti razumno povezane, izravno ili neizravno, s Vama.
  • Prodaja, u svrhu CCPA -e (Kalifornijski zakon o privatnosti potrošača), znači prodaju, iznajmljivanje, objavljivanje, otkrivanje, širenje, stavljanje na raspolaganje, prijenos ili na drugi način usmeno, pismeno ili elektroničkim ili drugim sredstvima, osobne podatke potrošača drugom poduzeću ili trećoj strani za novčanu ili drugu vrijednu naknadu.
  • Usluga se odnosi na web stranicu.
  • Davatelj usluga znači svaka fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Društva. Odnosi se na treće tvrtke ili pojedince zaposlene u Društvu kako bi olakšali uslugu, pružili uslugu u ime Tvrtke, izvršili usluge povezane s Uslugom ili pomogli Društvu u analizi načina na koji se Usluga koristi. U svrhu GDPR-a, pružatelji usluga smatraju se izvršiteljima obrade podataka.
  • Podaci o korištenju odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generirane korištenjem Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).
  • Web stranica se odnosi na Smile24h, dostupan od https://www.smile24h.com
  • Ti znači pojedinac koji pristupa ili koristi Uslugu, ili tvrtku, ili drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi Uslugu, prema potrebi. Prema GDPR-u (Opća uredba o zaštiti podataka) možete se nazivati ispitanikom ili korisnikom kao pojedinac koji koristi Uslugu.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge možemo zatražiti da nam pružite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Podaci koji otkrivaju identitet mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

  • Adresa e-pošte
  • Ime i prezime
  • Telefonski broj
  • Adresa, savezna država, pokrajina, poštanski broj, grad
  • Podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Podaci o korištenju prikupljaju se automatski prilikom korištenja Usluge.

Podaci o korištenju mogu uključivati podatke kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Kada Usluzi pristupate putem ili putem mobilnog uređaja, određene podatke možemo prikupljati automatski, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Također možemo prikupljati podatke koje Vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada pristupite Usluzi putem ili putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određenih podataka. Tehnologije praćenja koje se koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

  • kolačići ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka smještena na vaš uređaj. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Osim ako niste prilagodili postavku preglednika tako da odbija kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.
  • Web-pratilice. Određeni odjeljci naše usluge i naše e-pošte mogu sadržavati male elektroničke datoteke poznate kao web pratilice (koje se nazivaju i jasni gifovi, pikselne oznake i gifovi od jednog piksela) koji omogućuju Tvrtki, na primjer, brojanje korisnika koji su posjetili te stranice ili otvorili e-poštu i za druge povezane statistike web stranica (na primjer, bilježenje popularnosti određenog odjeljka i provjera integriteta sustava i poslužitelja).

Kolačići mogu biti “trajni” ili “sesijski” kolačići. Stalni kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada prijeđete u izvanmrežni način rada, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik. Više o kolačićima možete saznati na članku web stranice TermsFeed .

Koristimo i Session i Persistent Cookies u svrhe navedene u nastavku:

  • Nužni / osnovni kolačići Vrsta: Kolačići sesije kojima upravljaju: Mi. Svrha: Ovi kolačići su neophodni kako bi vam pružili usluge dostupne putem web stranice i omogućili vam korištenje nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavanju lažne upotrebe korisničkih računa. Bez ovih kolačića usluge koje ste zatražili ne mogu se pružiti, a mi koristimo samo ove kolačiće kako bismo vam pružili te usluge.
  • Pravila o kolačićima / kolačići prihvaćanja obavijesti Vrsta: Trajni kolačići kojima upravlja: Svrha SAD-a: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili upotrebu kolačića na web stranici.
  • Funkcionalni kolačići Vrsta: Trajni kolačići kojima upravlja: Svrha nas: Ovi kolačići omogućuju nam da zapamtimo odabire koje napravite kada koristite web stranicu, poput pamćenja vaših podataka za prijavu ili jezičnih preferencija. Svrha ovih kolačića je pružiti vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke svaki put kada koristite web stranicu.
  • Kolačići za praćenje i izvedbu Vrsta: Trajni kolačići kojima upravljaju: Svrha trećih strana: Ovi kolačići koriste se za praćenje informacija o prometu na web stranici i načinu na koji korisnici koriste web stranicu. Informacije prikupljene putem ovih kolačića mogu vas izravno ili neizravno identificirati kao pojedinačnog posjetitelja. To je zato što su prikupljeni podaci obično povezani s pseudonimnim identifikatorom povezanim s uređajem koji koristite za pristup web mjestu. Ove kolačiće možemo koristiti i za testiranje novih stranica, značajki ili novih funkcionalnosti web stranice kako bismo vidjeli kako naši korisnici reagiraju na njih.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima posjetite naša Pravila o kolačićima ili odjeljak Kolačići u našim Pravilima o privatnosti.

Korištenje vaših osobnih podataka

Društvo može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

  • Za pružanje i održavanje naše usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
  • Da biste upravljali računom: za upravljanje vašom registracijom kao korisnika Usluge. Osobni podaci koje navedete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima Usluge koje su vam dostupne kao registriranom korisniku.
  • Za izvršenje ugovora: razvoj, usklađenost i preuzimanje kupoprodajnog ugovora za proizvode, artikle ili usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge.
  • Da bismo vas kontaktirali: da bismo vas kontaktirali e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim ekvivalentnim oblicima elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti mobilne aplikacije u vezi s ažuriranjima ili informativnom komunikacijom povezanom s funkcionalnostima, proizvodima ili ugovorenim uslugama, uključujući sigurnosna ažuriranja, kada je to potrebno ili razumno za njihovu provedbu.
  • Kako bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i opće informacije o drugim dobrima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili raspitivali, osim ako niste odlučili ne primati takve informacije.
  • Da biste upravljali svojim zahtjevima: da biste prisustvovali vašim zahtjevima i upravljali njima.
  • Za poslovne transfere: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje spajanja, dezinvestiranja, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili druge prodaje ili prijenosa neke ili cijele naše imovine, bilo kao trajni koncern ili kao dio stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem su osobni podaci koje posjedujemo o našim korisnicima usluga među prenesenom imovinom.
  • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što su analiza podataka, prepoznavanje trendova upotrebe, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše usluge, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustva.

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

  • Kod davatelja usluga: Vaše osobne podatke možemo dijeliti s Pružateljima usluga kako bismo pratili i analizirali korištenje naše Usluge, za obradu plaćanja, kako bismo vas kontaktirali.
  • Za poslovne transfere: Vaše osobne podatke možemo dijeliti ili prenositi u vezi s bilo kojim spajanjem, prodajom imovine tvrtke, financiranjem ili stjecanjem cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki ili tijekom njih.
  • S podružnicama: Vaše podatke možemo podijeliti s našim podružnicama, u kojem slučaju ćemo od tih podružnica zahtijevati da poštuju ova Pravila o privatnosti. Povezana društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve druge podružnice, partnere u zajedničkom ulaganju ili druge tvrtke koje kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
  • S poslovnim partnerima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
  • S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na drugi način komunicirate u javnim prostorima s drugim korisnicima, te podatke mogu pregledavati svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani.
  • Uz vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo otkriti u bilo koju drugu svrhu uz Vaš pristanak.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.

Društvo će također zadržati podatke o korištenju u svrhu interne analize. Podaci o korištenju obično se čuvaju kraće vrijeme, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili za poboljšanje funkcionalnosti naše usluge, ili smo zakonski obvezni zadržati te podatke dulje vrijeme.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u operativnim uredima Društva i na svim drugim mjestima gdje se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se ti podaci mogu prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon koje slijedi Vaše podnošenje takvih podataka predstavlja Vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se prijenos vaših osobnih podataka neće odvijati organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost Vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Brisanje osobnih podataka

Imate pravo izbrisati ili zatražiti da pomognemo u brisanju osobnih podataka koje smo prikupili o Vama.

Naša usluga može vam pružiti mogućnost brisanja određenih podataka o Vama iz Usluge.

Svoje podatke možete ažurirati, izmijeniti ili izbrisati u bilo kojem trenutku prijavom na svoj račun, ako ih imate, i posjetom odjeljku postavki računa koji vam omogućuje upravljanje osobnim podacima. Također nas možete kontaktirati kako biste zatražili pristup, ispravili ili izbrisali sve osobne podatke koje ste nam dali.

Međutim, imajte na umu da ćemo možda morati zadržati određene podatke kada imamo zakonsku obvezu ili zakonsku osnovu za to.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je Tvrtka uključena u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, Vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni drugačijim Pravilima o privatnosti.

Zakona

U određenim okolnostima, Društvo može biti dužno otkriti Vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. Sud ili vladina agencija).

Ostali pravni zahtjevi

Društvo može otkriti Vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja nužna za:

  • Pridržavati se zakonske obveze
  • Štititi i braniti prava ili imovinu Društva
  • Sprječavanje ili istraživanje mogućih prijestupa u vezi s Uslugom
  • Zaštita osobne sigurnosti korisnika Usluge ili javnosti
  • Zaštita od pravne odgovornosti

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Detaljne informacije o obradi vaših osobnih podataka

Davatelji usluga koje koristimo mogu imati pristup vašim osobnim podacima. Ti dobavljači trećih strana prikupljaju, pohranjuju, koriste, obrađuju i prenose podatke o vašoj aktivnosti na našoj usluzi u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti.

Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga trećih strana za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics usluga je web analitike koju nudi Google, a koja prati i prijavljuje promet na web-lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše Usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može upotrijebiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglašivačke mreže. Možete odustati od stavljanja svoje aktivnosti na Uslugu na raspolaganje Google Analyticsu instaliranjem dodatka preglednika za isključivanje Google Analyticsa. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele podatke s Google Analyticsom o aktivnostima posjeta. Dodatne informacije o Googleovim praksama zaštite privatnosti potražite na Googleovoj web-stranici o privatnosti i odredbama: https://policies.google.com/privacy

Marketing putem e-pošte

Vaše osobne podatke možemo koristiti kako bismo vas kontaktirali s newsletterima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama koje bi vas mogle zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu ili upute navedene u bilo kojoj e-pošti koju pošaljemo ili kontaktirajući nas.

Davatelje usluga marketinga putem e-pošte možemo koristiti za upravljanje i slanje e-pošte.

Hubspot

Njihova pravila o privatnosti možete pogledati na https://legal.hubspot.com/privacy-policy

GDPR privatnost

Pravna osnova za obradu osobnih podataka prema GDPR-u

Osobne podatke možemo obrađivati pod sljedećim uvjetima:

  • Pristanak: Dali ste privolu za obradu osobnih podataka u jednu ili više posebnih svrha.
  • Izvršenje ugovora: Pružanje osobnih podataka nužno je za izvršenje ugovora s Vama i/ili za bilo kakve predugovorne obveze.
  • Pravne obveze: Obrada osobnih podataka nužna je za poštivanje zakonske obveze kojoj društvo podliježe.
  • Vitalni interesi: Obrada osobnih podataka nužna je kako bi se zaštitili Vaši vitalni interesi ili druga fizička osoba.
  • Javni interesi: Obrada osobnih podataka povezana je sa zadatkom koji se obavlja u javnom interesu ili u izvršavanju službenih ovlasti povjerenih Društvu.
  • Legitimni interesi: Obrada osobnih podataka nužna je u svrhu legitimnih interesa koje društvo slijedi.

U svakom slučaju, Društvo će rado pomoći razjasniti specifičnu pravnu osnovu koja se odnosi na obradu, a posebno je li pružanje osobnih podataka zakonski ili ugovorni zahtjev ili zahtjev potreban za sklapanje ugovora.

Vaša prava prema GDPR-u

Tvrtka se obvezuje poštivati povjerljivost Vaših osobnih podataka i jamčiti vam da možete ostvariti svoja prava.

Prema ovim Pravilima o privatnosti, a prema zakonu, ako se nalazite unutar EU-a, imate pravo na:

  • Zatražite pristup svojim osobnim podacima. Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o Vama. Kad god je to moguće, možete pristupiti, ažurirati ili zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka izravno u odjeljku Postavke vašeg računa. Ako niste u mogućnosti sami izvršiti ove radnje, obratite nam se kako bismo vam pomogli. To vam također omogućuje primanje kopije osobnih podataka koje imamo o vama.
  • Zatražite ispravak osobnih podataka koje imamo o Vama. Imate pravo na ispravljanje bilo kakvih nepotpunih ili netočnih podataka koje imamo o Vama.
  • Prigovor na obradu vaših osobnih podataka. Ovo pravo postoji tamo gdje se oslanjamo na legitimni interes kao pravnu osnovu za našu obradu i postoji nešto u vašoj konkretnoj situaciji, zbog čega želite uložiti prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka na ovoj osnovi. Također imate pravo prigovora gdje obrađujemo vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga.
  • Zatražite brisanje svojih osobnih podataka. Imate pravo zatražiti od nas da izbrišemo ili uklonimo osobne podatke kada ne postoji dobar razlog da ih nastavimo obrađivati.
  • Zatražite prijenos vaših osobnih podataka. Pružit ćemo Vama ili trećoj strani koju ste odabrali Vaše osobne podatke u strukturiranom, najčešće korištenom, strojno čitljivom formatu. Imajte na umu da se ovo pravo odnosi samo na automatizirane podatke koje ste nam prvotno dali privolu za upotrebu ili gdje smo koristili podatke za izvršenje ugovora s Vama.
  • Povucite svoj pristanak. Imate pravo povući svoj pristanak na korištenje vaših osobnih podataka. Ako povučete svoj pristanak, možda vam nećemo moći pružiti pristup određenim specifičnim funkcionalnostima Usluge.

ostvarivanje vaših GDPR prava na zaštitu podataka

Svoja prava na pristup, ispravak, otkazivanje i prigovor možete ostvariti tako da nas kontaktirate. Imajte na umu da od vas možemo zatražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve. Ako podnesete zahtjev, potrudit ćemo se odgovoriti Vam u najkraćem mogućem roku.

Imate pravo žaliti se tijelu za zaštitu podataka zbog našeg prikupljanja i korištenja vaših osobnih podataka. Za više informacija, ako se nalazite u Europskom gospodarskom prostoru (EGP), obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u EGP-u.

Facebook stranica obožavatelja

Kontrolor podataka za Facebook stranicu obožavatelja

Tvrtka je voditelj obrade vaših osobnih podataka prikupljenih tijekom korištenja Usluge. Kao operater Facebook fan stranice https://www.facebook.com/profile.php?id=100084744716776, Tvrtka i operater društvene mreže Facebook su Zajednički kontrolori.

Tvrtka je sklopila ugovore s Facebookom koji, između ostalog, definiraju uvjete korištenja Facebook stranice obožavatelja. Ovi se uvjeti uglavnom temelje na Facebookovim uvjetima pružanja usluge: https://www.facebook.com/terms.php

Posjetite Facebook Pravila o privatnosti https://www.facebook.com/policy.php za više informacija o tome kako Facebook upravlja osobnim podacima ili kontaktirajte Facebook putem interneta ili poštom: Facebook, Inc. ATTN, Operacije privatnosti, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Sjedinjene Američke Države

Facebook uvidi

Koristimo funkciju Facebook Insights u vezi s radom Facebook stranice obožavatelja i na temelju GDPR-a, kako bismo dobili anonimizirane statističke podatke o našim korisnicima.

U tu svrhu Facebook postavlja kolačić na uređaj korisnika koji posjećuje našu Facebook stranicu obožavatelja. Svaki kolačić sadrži jedinstveni identifikacijski kod i ostaje aktivan dvije godine, osim kada se izbriše prije kraja tog razdoblja.

Facebook prima, bilježi i obrađuje podatke pohranjene u kolačiću, posebno kada korisnik posjeti Facebook usluge, usluge koje pružaju drugi članovi Facebook stranice obožavatelja i usluge drugih tvrtki koje koriste Facebook usluge.

Za više informacija o praksama privatnosti Facebooka posjetite Facebook Pravila o privatnosti ovdje: https://www.facebook.com/privacy/explanation

CCPA privatnost

Ovaj odjeljak s obavijesti o privatnosti za stanovnike Kalifornije nadopunjuje podatke sadržane u našim Pravilima o privatnosti i odnosi se isključivo na sve posjetitelje, korisnike i druge koji borave u državi Kaliforniji.

Kategorije prikupljenih osobnih podataka

Prikupljamo podatke koji identificiraju, odnose se na, opisuju, referenciraju, mogu se povezati ili bi se razumno mogli povezati, izravno ili neizravno, s određenim potrošačem ili uređajem. Slijedi popis kategorija osobnih podataka koje možemo prikupiti ili su možda prikupljeni od stanovnika Kalifornije u posljednjih dvanaest (12) mjeseci.

Napominjemo da su kategorije i primjeri navedeni na donjem popisu oni definirani u CCPA-i. To ne znači da smo mi zapravo prikupili sve primjere te kategorije osobnih podataka, već odražava naše dobronamjerno uvjerenje prema našim saznanjima da neki od tih podataka iz primjenjive kategorije mogu biti i možda su prikupljeni. Na primjer, određene kategorije osobnih podataka prikupljale bi se samo ako ste nam takve osobne podatke dostavili izravno.

  • Kategorija A: identifikatori. Primjeri: pravo ime, pseudonim, poštanska adresa, jedinstveni osobni identifikator, mrežni identifikator, adresa internetskog protokola, adresa e-pošte, naziv računa, broj vozačke dozvole, broj putovnice ili drugi slični identifikatori. Prikupljeno: Da.
  • Kategorija B: Kategorije osobnih podataka navedene u statutu Kalifornijske evidencije kupaca (Cal. Civ. Oznaka § 1798.80(e)). Primjeri: ime, potpis, broj socijalnog osiguranja, fizičke karakteristike ili opis, adresa, telefonski broj, broj putovnice, vozačka dozvola ili broj državne identifikacijske kartice, broj police osiguranja, obrazovanje, zapošljavanje, povijest zaposlenja, broj bankovnog računa, broj kreditne kartice, broj debitne kartice ili bilo koje druge financijske informacije, medicinski podaci ili podaci o zdravstvenom osiguranju. Neki osobni podaci uključeni u ovu kategoriju mogu se preklapati s drugim kategorijama. Prikupljeno: Da.
  • Kategorija C: Zaštićene karakteristike klasifikacije prema kalifornijskom ili saveznom zakonu. Primjeri: dob (40 godina ili više), rasa, boja kože, podrijetlo, nacionalno podrijetlo, državljanstvo, vjera ili vjera, bračno stanje, zdravstveno stanje, tjelesni ili mentalni invaliditet, spol (uključujući spol, rodni identitet, rodno izražavanje, trudnoća ili porođaj i povezana zdravstvena stanja), seksualna orijentacija, veteranski ili vojni status, genetske informacije (uključujući obiteljske genetske informacije). Prikupljeno: Ne.
  • Kategorija D: Komercijalne informacije. Primjeri: zapisi i povijest proizvoda ili usluga kupljenih ili uzetih u obzir. Prikupljeno: Da.
  • Kategorija E: Biometrijske informacije. Primjeri: genetske, fiziološke, bihevioralne i biološke karakteristike ili obrasci aktivnosti koji se koriste za izdvajanje predloška ili drugog identifikatora ili identificiranje informacija, kao što su otisci prstiju, otisci lica i glasovni otisci, skeniranje šarenice ili mrežnice, pritisak tipke, hod ili drugi fizički obrasci te podaci o spavanju, zdravlju ili vježbanju. Prikupljeno: Ne.
  • Kategorija F: Internet ili druge slične mrežne aktivnosti. Primjeri: interakcija s našom uslugom ili oglasom. Prikupljeno: Da.
  • Kategorija G: Geolokacijski podaci. Primjeri: približna fizička lokacija. Prikupljeno: Ne.
  • Kategorija H: Senzorni podaci. Primjeri: audio, elektroničke, vizualne, toplinske, mirisne ili slične informacije. Prikupljeno: Ne.
  • I. kategorija: profesionalne informacije ili informacije povezane sa zapošljavanjem. Primjeri: trenutna ili prošla povijest posla ili procjene uspješnosti. Prikupljeno: Ne.
  • Kategorija J: Informacije o nejavnom obrazovanju (prema Zakonu o obiteljskim obrazovnim pravima i privatnosti (20 U.S.C. Odjeljak 1232g, 34 C.F.R. dio 99)). Primjeri: obrazovna evidencija izravno povezana s učenikom koju vodi obrazovna ustanova ili stranka koja djeluje u njezino ime, kao što su ocjene, transkripti, popisi razreda, rasporedi učenika, identifikacijski kodovi učenika, financijske informacije učenika ili disciplinska evidencija učenika. Prikupljeno: Ne.
  • Kategorija K: Zaključci izvedeni iz drugih osobnih podataka. Primjeri: profil koji odražava sklonosti, karakteristike, psihološke trendove, predispozicije, ponašanje, stavove, inteligenciju, sposobnosti i sposobnosti osobe. Prikupljeno: Ne. U skladu s CCPA-om osobni podaci ne uključuju:
    • Javno dostupne informacije iz državnih evidencija
    • Deidentificirane ili agregirane informacije o potrošačima
    • Informacije isključene iz područja primjene središnje druge ugovorne strane, kao što su:
    • Zdravstvene ili medicinske informacije obuhvaćene Zakonom o prenosivosti i odgovornosti zdravstvenog osiguranja iz 1996. (HIPAA) i Kalifornijskim zakonom o povjerljivosti medicinskih informacija (CMIA) ili podacima o kliničkim ispitivanjima
    • Osobni podaci obuhvaćeni određenim sektorskim zakonima o privatnosti, uključujući Zakon o poštenom izvješćivanju o kreditima (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Zakon (GLBA) ili Kalifornijski zakon o privatnosti financijskih informacija (FIPA) i Zakon o zaštiti privatnosti vozača iz 1994. godine

Izvori osobnih podataka

Gore navedene kategorije osobnih podataka dobivamo iz sljedećih kategorija izvora:

  • Izravno od vas. Na primjer, iz obrazaca koje ispunjavate na našoj usluzi, preferencija koje izražavate ili pružate putem naše usluge ili iz vaših kupnji na našoj usluzi.
  • Indirektno od tebe. Na primjer, promatrajući vašu aktivnost na našoj usluzi.
  • Automatski od vas. Na primjer, putem kolačića koje smo mi ili naši davatelji usluga postavili na vaš uređaj dok se krećete kroz našu uslugu.
  • Od davatelja usluga. Na primjer, nezavisni dobavljači za praćenje i analizu korištenja naše Usluge, nezavisni dobavljači za obradu plaćanja ili drugi dobavljači trećih strana koje koristimo za pružanje usluge vama.

Korištenje osobnih podataka u poslovne ili komercijalne svrhe

Osobne podatke koje prikupljamo možemo koristiti ili otkrivati u “poslovne svrhe” ili “komercijalne svrhe” (kako je definirano u CCPA-i), što može uključivati sljedeće primjere:

  • Za upravljanje našom uslugom i pružanje naše usluge.
  • Kako bismo vam pružili podršku i odgovorili na vaše upite, uključujući istraživanje i rješavanje vaših nedoumica te praćenje i poboljšanje naše usluge.
  • Da biste ispunili ili ispunili razlog, naveli ste podatke. Na primjer, ako podijelite svoje podatke za kontakt kako biste postavili pitanje o našoj usluzi, te ćemo osobne podatke koristiti kako bismo odgovorili na vaš upit. Ako navedete svoje osobne podatke za kupnju proizvoda ili usluge, te ćemo podatke koristiti za obradu vašeg plaćanja i olakšavanje isporuke.
  • Kako bi se odgovorilo na zahtjeve tijela za provedbu zakona i kako to zahtijeva primjenjivi zakon, sudski nalog ili vladini propisi.
  • Kako vam je opisano prilikom prikupljanja vaših osobnih podataka ili kako je drugačije navedeno u CCPA-i.
  • U interne administrativne i revizijske svrhe.
  • Otkrivanje sigurnosnih incidenata i zaštita od zlonamjernih, obmanjujućih, prijevarnih ili nezakonitih aktivnosti, uključujući, prema potrebi, kazneni progon odgovornih za takve aktivnosti.

Napominjemo da su gore navedeni primjeri ilustrativni i nisu namijenjeni iscrpnosti. Više detalja o načinu na koji koristimo te podatke potražite u odjeljku “Korištenje vaših osobnih podataka”.

Ako odlučimo prikupiti dodatne kategorije osobnih podataka ili koristiti osobne podatke koje smo prikupili u materijalno različite, nepovezane ili nekompatibilne svrhe, ažurirat ćemo ova Pravila o privatnosti.

Otkrivanje osobnih podataka u poslovne ili komercijalne svrhe

Možemo koristiti ili otkrivati i možda smo koristili ili otkrili u posljednjih dvanaest (12) mjeseci sljedeće kategorije osobnih podataka u poslovne ili komercijalne svrhe:

  • Kategorija A: identifikatori
  • Kategorija B: Kategorije osobnih podataka navedene u statutu Kalifornijske evidencije kupaca (Cal. Civ. Šifra § 1798.80(e))
  • Kategorija D: Komercijalne informacije
  • Kategorija F: Internet ili druge slične mrežne aktivnosti

Napominjemo da su gore navedene kategorije one definirane u CCPA-i. To ne znači da su svi primjeri te kategorije osobnih podataka zapravo otkriveni, već odražava naše dobronamjerno uvjerenje prema našim saznanjima da neke od tih informacija iz primjenjive kategorije mogu biti i mogu biti otkrivene.

Kada otkrivamo osobne podatke u poslovne ili komercijalne svrhe, sklapamo ugovor koji opisuje svrhu i zahtijeva od primatelja da te osobne podatke čuva povjerljivima i da ih ne koristi u bilo koju svrhu osim izvršenja ugovora.

Prodaja osobnih podataka

Kako je definirano u CCPA-i, “prodaja” i “prodaja” znači prodaja, iznajmljivanje, objavljivanje, otkrivanje, širenje, stavljanje na raspolaganje, prijenos ili na drugi način usmeno, pismeno ili elektroničkim ili drugim sredstvima, osobnih podataka potrošača od strane poduzeća trećoj strani radi vrijednog razmatranja. To znači da smo možda primili neku vrstu koristi u zamjenu za dijeljenje osobnih podataka, ali ne nužno i novčanu korist.

Napominjemo da su dolje navedene kategorije one definirane u CCPA-i. To ne znači da su svi primjeri te kategorije osobnih podataka zapravo prodani, već odražava naše dobronamjerno uvjerenje prema našim saznanjima da neke od tih informacija iz primjenjive kategorije mogu biti i mogu biti podijeljene za vrijednost zauzvrat.

Možemo prodati i možda smo u posljednjih dvanaest (12) mjeseci prodali sljedeće kategorije osobnih podataka:

  • Kategorija A: identifikatori
  • Kategorija B: Kategorije osobnih podataka navedene u statutu Kalifornijske evidencije kupaca (Cal. Civ. Šifra § 1798.80(e))
  • Kategorija D: Komercijalne informacije
  • Kategorija F: Internet ili druge slične mrežne aktivnosti

Dijeljenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke identificirane u gore navedenim kategorijama možemo dijeliti sa sljedećim kategorijama trećih strana:

  • Davatelji usluga
  • Obrađivači plaćanja
  • Naše podružnice
  • Naši poslovni partneri
  • Dobavljači trećih strana kojima vi ili vaši agenti ovlašćujete nas da otkrijemo vaše osobne podatke u vezi s proizvodima ili uslugama koje vam pružamo

Prodaja osobnih podataka maloljetnika mlađih od 16 godina

Svjesno ne prikupljamo osobne podatke maloljetnika mlađih od 16 godina putem naše Usluge, iako to mogu učiniti određene web stranice trećih strana s kojima se povezujemo. Ove web stranice trećih strana imaju svoje uvjete korištenja i pravila o privatnosti, a mi potičemo roditelje i zakonske skrbnike da nadziru korištenje interneta svoje djece i upućujemo njihovu djecu da nikada ne pružaju informacije na drugim web stranicama bez njihovog dopuštenja.

Ne prodajemo osobne podatke potrošača za koje zapravo znamo da su mlađi od 16 godina, osim ako ne dobijemo potvrdno odobrenje (“pravo na uključivanje”) od potrošača koji ima između 13 i 16 godina, ili roditelja ili skrbnika potrošača mlađeg od 13 godina. Potrošači koji se odluče za prodaju osobnih podataka mogu u bilo kojem trenutku odustati od buduće prodaje. Da biste ostvarili pravo na isključivanje, vi (ili vaš ovlašteni predstavnik) možete nam podnijeti zahtjev tako da nas kontaktirate.

Ako imate razloga vjerovati da nam je dijete mlađe od 13 (ili 16 godina) dalo osobne podatke, obratite nam se s dovoljno detalja kako bismo mogli izbrisati te podatke.

Vaša prava prema CCPA-i

CCPA pruža stanovnicima Kalifornije posebna prava u vezi s njihovim osobnim podacima. Ako ste stanovnik Kalifornije, imate sljedeća prava:

  • Pravo na primjetanje. Imate pravo biti obaviješteni koje se kategorije osobnih podataka prikupljaju i u koje svrhe se osobni podaci koriste.
  • Pravo na zahtjev. U skladu s CCPA-om imate pravo zatražiti da vam otkrijemo podatke o našem prikupljanju, korištenju, prodaji, otkrivanju u poslovne svrhe i dijeljenju osobnih podataka. Nakon što primimo i potvrdimo Vaš zahtjev, otkrit ćemo vam:
    • Kategorije osobnih podataka koje smo prikupili o Vama
    • Kategorije izvora osobnih podataka koje smo prikupili o Vama
    • Naša poslovna ili komercijalna svrha prikupljanja ili prodaje tih osobnih podataka
    • Kategorije trećih strana s kojima dijelimo te osobne podatke
    • Konkretni dijelovi osobnih podataka koje smo prikupili o Vama
    • Ako smo prodali Vaše osobne podatke ili otkrili Vaše osobne podatke u poslovne svrhe, otkrit ćemo vam:
    • Kategorije prodanih kategorija osobnih podataka
    • Objavljene kategorije kategorija osobnih podataka
  • Pravo na odbijanje prodaje osobnih podataka (isključivanje). Imate pravo uputiti nas da ne prodajemo Vaše osobne podatke. Za podnošenje zahtjeva za odustajanje obratite nam se.
  • Pravo na brisanje osobnih podataka. Imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, uz određene iznimke. Nakon što primimo i potvrdimo Vaš zahtjev, izbrisat ćemo (i uputiti naše pružatelje usluga da izbrišu) Vaše osobne podatke iz naše evidencije, osim ako se ne primjenjuje iznimka. Možemo odbiti Vaš zahtjev za brisanje ako je zadržavanje podataka potrebno nama ili našim pružateljima usluga kako bismo:
    • Dovršite transakciju za koju smo prikupili osobne podatke, pružite robu ili uslugu koju ste zatražili, poduzmite radnje razumno očekivane u kontekstu našeg tekućeg poslovnog odnosa s Vama ili na drugi način izvršite naš ugovor s Vama.
    • Otkrivanje sigurnosnih incidenata, zaštita od zlonamjernih, obmanjujućih, prijevarnih ili nezakonitih aktivnosti ili kazneni progon odgovornih za takve aktivnosti.
    • Ispravljanje pogrešaka proizvoda radi prepoznavanja i popravljanja pogrešaka koje narušavaju postojeću namjeravanu funkcionalnost.
    • Ostvarite slobodu govora, osigurajte pravo drugog potrošača da ostvari svoja prava na slobodu govora ili ostvarite drugo pravo predviđeno zakonom.
    • Pridržavajte se Kalifornijskog zakona o privatnosti elektroničkih komunikacija (Cal. Kazneni zakonik § 1546 et. seq.).
    • Uključite se u javna ili recenzirana znanstvena, povijesna ili statistička istraživanja u javnom interesu koja su u skladu sa svim ostalim primjenjivim zakonima o etici i privatnosti, kada brisanje informacija vjerojatno može onemogućiti ili ozbiljno narušiti postignuće istraživanja, ako ste prethodno dali informirani pristanak.
    • Omogućite isključivo internu upotrebu koja je razumno usklađena s očekivanjima potrošača na temelju vašeg odnosa s nama.
    • Pridržavajte se zakonske obveze.
    • Napravite druge interne i zakonite upotrebe tih informacija koje su kompatibilne s kontekstom u kojem ste ih pružili.
  • Pravo da ne bude diskriminiran. Imate pravo da ne budete diskriminirani zbog ostvarivanja bilo kojeg od prava vašeg potrošača, uključujući:
    • Uskraćivanje robe ili usluga vama
    • Naplaćivanje različitih cijena ili cijena za robu ili usluge, uključujući korištenje popusta ili drugih pogodnosti ili izricanje kazni
    • Pružanje drugačije razine ili kvalitete robe ili usluga
    • Predlaganje da ćete dobiti drugačiju cijenu ili stopu za robu ili usluge ili različitu razinu ili kvalitetu robe ili usluga

Ostvarivanje vaših ccpa prava na zaštitu podataka

Kako biste ostvarili bilo koje od svojih prava prema CCPA-i i ako ste stanovnik Kalifornije, možete nas kontaktirati:

E-poštom: info@smile24h.com

Poštom: Castellá 33 B1, 08018 Barcelona, Španjolska

Samo vi ili osoba registrirana pri kalifornijskom državnom tajniku koju ovlašćujete da djeluje u vaše ime možete podnijeti provjerljiv zahtjev koji se odnosi na vaše osobne podatke.

Vaš zahtjev nama mora:

  • Pružite dovoljno informacija koje nam omogućuju da razumno potvrdimo da ste osoba o kojoj smo prikupili osobne podatke ili ovlašteni zastupnik
  • Opišite svoj zahtjev s dovoljno detalja koji nam omogućuju da ga pravilno razumijemo, procijenimo i odgovorimo na njega

Ne možemo odgovoriti na Vaš zahtjev ili vam pružiti potrebne podatke ako ne možemo:

  • Provjerite svoj identitet ili ovlaštenje za podnošenje zahtjeva
  • I potvrdite da se osobni podaci odnose na Vas

Tražene podatke otkrit ćemo i dostaviti besplatno u roku od 45 dana od primitka Vašeg provjerljivog zahtjeva. Rok za pružanje traženih informacija može se produljiti jednom za dodatnih 45 dana ako je to razumno potrebno i uz prethodnu najavu.

Sve objave koje pružimo obuhvatit će samo razdoblje od 12 mjeseci koje prethodi primitku provjerljivog zahtjeva.

Za zahtjeve za prenosivost podataka odabrat ćemo format za pružanje vaših osobnih podataka koji je lako upotrebljiv i koji bi vam trebao omogućiti prijenos podataka iz jednog entiteta u drugi entitet bez ometanja.

Ne prodaj moje osobne podatke

Imate pravo odustati od prodaje Vaših osobnih podataka. Nakon što primimo i potvrdimo provjerljiv zahtjev potrošača od Vas, prestat ćemo prodavati Vaše osobne podatke. Kako biste ostvarili svoje pravo na isključivanje, obratite nam se.

Pružatelji usluga s kojima surađujemo (na primjer, naši analitički ili oglašivački partneri) mogu koristiti tehnologiju na Usluzi koja prodaje osobne podatke kako je definirano zakonom CCPA. Ako želite odustati od korištenja Vaših osobnih podataka u svrhe oglašavanja na temelju interesa i ove potencijalne prodaje kako je definirano zakonom CCPA, to možete učiniti slijedeći upute u nastavku.

Imajte na umu da je svako isključivanje specifično za preglednik koji koristite. Možda ćete morati isključiti sve preglednike koje koristite.

Web-mjesto

Možete odustati od primanja oglasa koji su prilagođeni našim pružateljima usluga slijedeći naše upute predstavljene na Usluzi:

Isključivanje će na vaše računalo postaviti kolačić koji je jedinstven za preglednik koji koristite za isključivanje. Ako promijenite preglednike ili izbrišete kolačiće koje je spremio vaš preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Mobilni uređaji

Vaš mobilni uređaj može vam omogućiti da isključite upotrebu podataka o aplikacijama koje upotrebljavate kako biste vam posluživali oglase koji su usmjereni na vaše interese:

  • “Isključivanje oglasa na temelju interesa” ili “Isključivanje prilagodbe oglasa” na Android uređajima
  • “Ograniči praćenje oglasa” na iOS uređajima

Prikupljanje podataka o lokaciji s mobilnog uređaja možete zaustaviti i promjenom postavki na mobilnom uređaju.

Pravila "Ne prati" kako to zahtijeva Kalifornijski zakon o zaštiti privatnosti na mreži (CalOPPA)

Naša usluga ne reagira na signale Ne prati. Međutim, neke web stranice trećih strana prate vaše aktivnosti pregledavanja. Ako posjećujete takve web stranice, svoje postavke možete postaviti u svom web pregledniku kako biste obavijestili web stranice da ne želite da vas se prati. DNT možete omogućiti ili onemogućiti tako da posjetite stranicu s postavkama ili postavkama vašeg web-preglednika.

Privatnost djece

Naša usluga ne obraća se nikome mlađem od 13 godina. Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je Vaše dijete dalo osobne podatke, obratite nam se. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Ako se trebamo osloniti na pristanak kao pravnu osnovu za obradu vaših podataka, a vaša zemlja zahtijeva pristanak roditelja, možda ćemo zahtijevati pristanak vašeg roditelja prije nego što prikupimo i koristimo te podatke.

Vaša prava na privatnost u Kaliforniji (kalifornijski zakon Shine the Light)

Prema kalifornijskom građanskom zakoniku Odjeljak 1798 (kalifornijski zakon Shine the Light), stanovnici Kalifornije s uspostavljenim poslovnim odnosom s nama mogu jednom godišnje zatražiti informacije o dijeljenju svojih osobnih podataka s trećim stranama u svrhe izravnog marketinga trećih strana.

Ako želite zatražiti više informacija prema kalifornijskom zakonu Shine the Light, a ako ste stanovnik Kalifornije, možete nas kontaktirati pomoću dolje navedenih podataka za kontakt.

Kalifornijska prava na privatnost za maloljetne korisnike (Kalifornijski zakonik o poslovanju i profesijama, odjeljak 22581)

Kalifornijski zakonik o poslovanju i profesijama odjeljak 22581 omogućuje stanovnicima Kalifornije mlađim od 18 godina koji su registrirani korisnici internetskih stranica, usluga ili aplikacija da zatraže i dobiju uklanjanje sadržaja ili informacija koje su javno objavili.

Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka i ako ste stanovnik Kalifornije, možete nas kontaktirati pomoću dolje navedenih podataka za kontakt i uključiti adresu e-pošte povezanu s vašim računom.

Imajte na umu da Vaš zahtjev ne jamči potpuno ili sveobuhvatno uklanjanje sadržaja ili informacija objavljenih na mreži i da zakon možda neće dopustiti ili zahtijevati uklanjanje u određenim okolnostima.

Veze na druga web-mjesta

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Savjetujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojeg web-mjesta ili usluga trećih strana.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. O svim promjenama obavijestit ćemo vas objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati datum “Posljednje ažuriranje” na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ova Pravila o privatnosti za sve promjene. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Obratite nam se

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati:

E-poštom: info@smile24h.com

Poštom: Castellá 33 B1, 08018 Barcelona, Španjolska